top01.jpg

Auto

Wij staan  garant voor openheid, duidelijkheid en dat we serieus met het rijlesvak bezig zijn daardoor behoren we ook dit jaar weer tot de beste rijscholen van Urk en omgeving.

Iedereen heeft tegenwoordig zijn rijbewijs nodig. Is het niet voor je werk dan is het wel om mobiel te zijn. Om een auto te mogen besturen moet je natuurlijk wel eerst in het bezit komen van een rijbewijs. De enige manier om dit te bewerkstelligen is het nemen van rijlessen. Wij van rijschool Goosen hebben professionele instructeurs in dienst die samen met jou de wegen gaan openen naar het felbegeerde rijbewijs.

Rijschool Goosen heeft verschillende lesvariaties toegespitst op jou als individu en samen met je rij-instructeur ga je het les tempo bepalen en werk je je lesdoelen af totdat je klaar bent voor het grote werk. Het hoofddoel van de rijlesssen blijft dat je het leuk vindt. Op deze manier heb je het autorijden veel sneller onder de knie en heb je minder lessen nodig en dus hoef je financieel minder uit te geven.

Rijschool Goosen ververst zijn wagenpark om de twee á drie jaar. Wij geven rijles in de betrouwbare Toyota auris Corolla en Rav 4. Onze instructeurs krijgen om de 2 jaar een bijscholingscursus. Zo kunnen we de kwaliteit van de rijlessen blijven garanderen.

Auto rijlessen mag tegenwoordig al vanaf 16.5 jaar oud zijn. Tevens heb je motivatie, doorzettingsvermogen en een dosis humor nodig om succes te boeken. Om aan het rijexamen deel te mogen nemen heb je een geldig theorie certificaat, een eigenverklaring (rijschool),

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden whatsapp of mail ons.

Bekijk hier de Privacy beleid (AVG) Rijschool Goosen

Bel ons meteen voor een afspraak!
0527-688236
dsc_0229.jpg

Volg ons ook op sociaal media

Could not authenticate you

Auto

Iedereen heeft tegenwoordig zijn rijbewijs nodig. Is het niet voor je werk dan is het wel om mobiel te zijn. Wij van rijschool Goosen hebben professionele instructeurs in dienst die samen met jou de wegen gaan openen naar het felbegeerde rijbewijs.
Meer informatie »

Motor

 

Voor motorrijles ben je bij Rijschool Goosen ook aan het goede adres. Al jaren lang zitten we bij de hoogste slagingspercentages. Wij lessen op de nieuwe Honda CB650F met ABS voor de lichte en de zware categorie. Motorrijden is het voelen en het aanvoelen van de motor.
Meer informatie »

Aanhanger

Vaak zie je ze wel stuntelen: automobilisten met een aanhangwagen of caravan die achteruit proberen te rijden. De aanhangwagen gaat alle kanten op behalve de goede kant. Om dat en andere facetten van het rijden met een aanhangwagen te leren kun je dus bij Rijschool Goosen terecht.
Meer informatie »

Contact

Rijschool Goosen
Kooizand 10
8321 ZG, Urk
Tel: 0527-688236

0653172940