honda_650F_jpg.jpg

Prijzen

Rijschool Goosen werkt met verschillende soorten pakketten met of zonder het theorie gedeelte je hebt dus ruim de keuze om te kiezen. Kies je voor zekerheid voor geen onverwachte praktijk/theorie examen onkosten dan kun je een keuze maken uit een Pakket met herexamen garantie zoals die gelden in het desbetreffende pakket .

notie. Afgenomen pakketten ( Auto/Brommer/Motor) zijn 1,5 jaar geldig na datum van betaling of zoals eerder de datum van de 1e praktijkles, daarna vevallen alle  tegoeden van het pakket.

Tevens wordt je dan uit ons actuele leelingebestand verwijdert.

 

Bekijk de prijzen voor autolessen
Bekijk de prijzen voor motorlessen
Bekijk de prijzen voor brommerlessen

Auto

Iedereen heeft tegenwoordig zijn rijbewijs nodig. Is het niet voor je werk dan is het wel om mobiel te zijn. Wij van rijschool Goosen hebben professionele instructeurs in dienst die samen met jou de wegen gaan openen naar het felbegeerde rijbewijs.
Meer informatie »

Motor

 

Voor motorrijles ben je bij Rijschool Goosen ook aan het goede adres. Al jaren lang zitten we bij de hoogste slagingspercentages. Wij lessen op de nieuwe Honda CB650F met ABS voor de lichte en de zware categorie. Motorrijden is het voelen en het aanvoelen van de motor.
Meer informatie »

Aanhanger

Vaak zie je ze wel stuntelen: automobilisten met een aanhangwagen of caravan die achteruit proberen te rijden. De aanhangwagen gaat alle kanten op behalve de goede kant. Om dat en andere facetten van het rijden met een aanhangwagen te leren kun je dus bij Rijschool Goosen terecht.
Meer informatie »

Contact

Rijschool Goosen
Kooizand 10
8321 ZG, Urk
Tel: 0527-688236

0653172940