top01.jpg

Prijzen brommerlessen vanaf 01-01-2024

Het rijbewijs Brommer is er al vanaf 475 euro.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden bel/app 0653172940 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De reden dat je voor rijschool Goosen kiest, Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor openheid, duidelijkheid en dat we serieus met het rijlesvak bezig zijn daardoor behoren we ook dit jaar weer tot de beste rijscholen van Urk en omgeving.

Notie:

Om teleurstellingen te verkomen, (Brommer) pakketten worden vooruit betaald en zijn 1,5 jaar geldig daarna vervalt het pakket en dus ook de tegoeden. Mocht je dus toch beslissen om niet door tegaan! geef dat dan wel op tijd aan. We zetten dan het bedrag wat na aftrek van gemaakte kosten overblijft, om in een Rijschool Goosen tegoedbon voor bijvoorbeeld autorijlessen deze kun je zelf gebruiken of doorgeven aan bijvoorbeeld familie of vrienden. Let wel deze tegoedbon heeft  een geldigheidsduur van 1 jaar en verliest dan ook zijn waarde. Geen of te laat respons dan vervallen alle tegoeden en de leerling wordt uit ons actuele leerlingen bestand verwijdert. 

Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Losse prijzen

Rijles per uur dus 60 minuten € 55,00
Rijexamen € 275,00
 Herexamen (inclusief 2 uur rijles bij onvoldoende bij eigen leerlingen van rijschool Goosen) € 275,00
Theorieexamen  € 58,00
 

 

Brommer totaal hoofdpakket

Brommer pakket 1 2 3
Aantal lessen per uur 7 5 0
Rijexamen (inclusief brommer huur) 1 1 0
Herexamens 1 0 0
Herexamens deelprijs (inclusief brommer huur) 0 0 0
Theorie pakket    (1 CBR Theorie examen / 1 Theorie boek en 10 uur examentraining) 1 0 1
... ... ... ...
Prijs € 675,- €475,- 100
       
       
Notie: herexamens zijn een extra service van rijschool Goosen deze gaan pas in alleen bij zakken bij het rijexamen zoals die gelden in het desbetreffende pakket.
Inhoud theorie pakket (1 CBR Theorie examen / 1 Theorie boek en 10 uur examentraining)
Bel ons meteen voor een afspraak!
0527-688236
zijkant02.jpg

Volg ons ook op sociaal media

Could not authenticate you

Auto

Iedereen heeft tegenwoordig zijn rijbewijs nodig. Is het niet voor je werk dan is het wel om mobiel te zijn. Wij van rijschool Goosen hebben professionele instructeurs in dienst die samen met jou de wegen gaan openen naar het felbegeerde rijbewijs.
Meer informatie »

Motor

 

Voor motorrijles ben je bij Rijschool Goosen ook aan het goede adres. Al jaren lang zitten we bij de hoogste slagingspercentages. Wij lessen op de nieuwe Honda CB650F met ABS voor de lichte en de zware categorie. Motorrijden is het voelen en het aanvoelen van de motor.
Meer informatie »

Aanhanger

Vaak zie je ze wel stuntelen: automobilisten met een aanhangwagen of caravan die achteruit proberen te rijden. De aanhangwagen gaat alle kanten op behalve de goede kant. Om dat en andere facetten van het rijden met een aanhangwagen te leren kun je dus bij Rijschool Goosen terecht.
Meer informatie »

Contact

Rijschool Goosen
Kooizand 10
8321 ZG, Urk
Tel: 0527-688236

0653172940