top01.jpg

Privacy beleid

Privacy beleid (AVG) rijschool Goosen

Wij van Rijschool Goosen hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Rijschool Goosen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrek.
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hier op willen wijzen en deze respecteren.

Als Rijschool Goosen zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons privacy beleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarvoor verwerken wij contactgegevens - Uw persoonsgegevens worden door Rijschool Goosen verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Het aangaan van overeenkomsten;
  • Het begeleiden bij en uitvoeren van je rijopleiding;
  • Het aangaan van franchise- en arbeidsovereenkomsten.

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Geboortedatum, geboorteplaats.
  • Geldigheid WRM-Certificaat

Verstrekking aan derden - De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. 

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen – ben je minderjarig dan hebben we de toestemming van je wettelijke vertegenwoordiger nodig.

Sociaal media -Een foto van jou kan, nadat er door jou als cursist daarvoor toestemming is gegeven gemaakt worden om deze, als je geslaagd bent te vermelden op onze website en/of sociaal media.

Bewaartermijn – Rijschool Goosen bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. 

Beveiliging - Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Fysieke toegangsbeveiliging 
  • IT-beveiliging 
  • Actief informeren van werknemers

Rechten omtrent uw gegevens - U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke we van u hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten - Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy. Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op.

Bel ons meteen voor een afspraak!
0527-688236
dsc_0229.jpg

Volg ons ook op sociaal media

    Auto

    Iedereen heeft tegenwoordig zijn rijbewijs nodig. Is het niet voor je werk dan is het wel om mobiel te zijn. Wij van rijschool Goosen hebben professionele instructeurs in dienst die samen met jou de wegen gaan openen naar het felbegeerde rijbewijs.
    Meer informatie »

    Motor

    Voor motorrijles ben je bij Rijschool Goosen ook aan het goede adres. Al jaren lang zitten we bij de hoogste slagingspercentages. Wij lessen op de nieuwe Honda CBF 500 met ABS voor de lichte en de zware categorie. Motorrijden is het voelen en het aanvoelen van de motor.
    Meer informatie »

    Aanhanger

    Vaak zie je ze wel stuntelen: automobilisten met een aanhangwagen of caravan die achteruit proberen te rijden. De aanhangwagen gaat alle kanten op behalve de goede kant. Om dat en andere facetten van het rijden met een aanhangwagen te leren kun je dus bij Rijschool Goosen terecht.
    Meer informatie »

    Contact

    Rijschool Goosen
    Kooizand 10
    8321 ZG, Urk
    Tel: 0527-688236